Background

Summer Game Fest: Black Myth Wukong toont Collector’s Edition

Black Myth Wukong

Black Myth Wukong, de souls-like uit China verschijnt deze zomer alweer. Tijdens Geoff Keighley’s Summer Game Fest werden nieuwe beelden getoond van de game. De trailer sluit af met de eerste beelden van de edities van de game, waaronder een Collector’s Edition.

Een van de meest geanticipeerde games van dit jaar is Black Myth Wukong. Een souls-like titel afkomstig van een tot nu toe onbekende Chinese studio. De game wist tijdens haar eerste onthulling de nodige blikken al te vangen door haar prachtige visuals. Het lijkt er op dat de game alleen maar mooier is geworden, want ook in de nieuwste trailer barst de game van charme.

We hoeven niet lang meer te wachten om met de game aan de slag te gaan. 20 augustus 2024 is het zover. Dan verschijnt de game wereldwijd voor Xbox Series, PlayStation 5 en PC. Ben je naar Gamescom 2023 geweest? Dan heb je de game misschien daar al kunnen checken!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation