Background

Xbox Showcase: Nieuwe Fable trailer

fable female protagonist

Een nieuwe Fable staat al jaren op mijn verlanglijstje en toen die initiële aankondiging een aantal jaartjes geleden er dan eindelijk was, zat ik te steigeren in mijn stoel. Vandaag, tijdens de Xbox Showcase, kwam er eindelijk die langverwachte gameplay trailer!

Fable lijkt af te stappen van de grafische tekenstijl die het ooit had, maar blijft ondanks de realistischere look, nog steeds die oude sfeer behouden. Vanaf 2025 kan jij Albion ontdekken met de nieuwe protagonist! De game lijkt her en der een serieuzere toon te hebben maar stapt niet helemaal af van het oorspronkelijke concept dat het contrast tussen koninklijk en burgerlijk laat zien. De humor lijkt nog steeds enorm aanwezig en mijn angst dat het te erg mee zou gaan met de tijd is wel weg na het zien van deze trailer. De humor lijkt net zo flauw en ietwat donker dan ik gewend ben van de games van vroeger. Er lijkt nog meer nadruk te liggen op voice-acting, cinematics, storytelling en het neerzetten van memorabele personages. Maar goed, dat mag natuurlijk ook wel met een nieuwe studio voor de IP. Waar wel nog zorgen liggen voor veel fans, is of je de keuze hebt tussen male/ female voor je protagonist, dat moeten we nog uitvinden. Check de trailer hier beneden!

”Check out a new look at Fable and hear more from Humphrey as Playground Games shares more from its reimagining of the fantasy RPG series. Full of magic, fairytale characters, and signature humor, the new Fable trailer looks to enchant Xbox Series X, Series S, and PC players alike.”

Fable komt in 2025 naar Xbox Series S/X en PC en is vanaf dag 1 te spelen op Game Pass, heb jij er zin in? Laat het ons weten! De game lijkt in ieder geval z’n plek gevonden te hebben in de handen van de nieuwe studio.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation