Background

The War Within aangekondigd voor World of Warcraft

Wow The War Within

Tijdens de Xbox Showcase van 9 juni 2024 is de nieuwe uitbreiding voor de razend populaire Blizzard MMORPG, World of Warcraft, aangekondigd. The War Within lijkt de focus te verschuiven van een nieuw continent, naar, nou ja, ín een continent.

World of Warcraft gaat nergens naar toe. Sterker nog, het blijft vrolijk verder met het uitbreiden van het verhaal. Ditmaal met de “The War Within” uitbreiding die vanaf 26 augustus 2024 speelbaar is. Indien je de Epic Edition vooruit besteld, krijg je 4 dagen eerder toegang en mag je dus al vanaf 22 augustus aan de slag. Ook krijg je toegang tot de Beta met de Epic Edition. Deze is vanaf nu vooruit te bestellen voor €89,99. Ook de andere edities zijn verkrijgbaar via deze link.

World of Warcraft is nu van Xbox

Maar dat betekent niet dat de game naar de console komt. Althans, nog niet. Microsoft en Blizzard Entertainment kondigen de volgende uitbreiding aan van World of Warcraft voor de PC in een showcase waar je ‘m tot voor kort nooit had verwacht.

The War Within hint naar een uitbreiding die ons naar de kern van de planeet brengt. Een kern waarin duistere dwergen een significante rol lijken te spelen. Meer informatie over de uitbreiding lees je in de eerder gedeelde link waar je tevens de pre-order kunt plaatsen. The War Within is het eerste hoofdstuk van de Worldsoul Saga. Deze uitbreiding brengt je naar de diepte van Azeroth in vier nieuwe speelbare gebieden.

Ondanks Activision Blizzard van Microsoft is, lijkt de uitbreiding geen onderdeel te zijn van Xbox Game Pass voor PC. Mocht dit in de toekomst veranderen, komen we daar uiteraard op terug. Voor nu: Check bovenstaande aankondigingsvideo die je meeneemt door 20 jaar World of Warcraft en je een kleine glimp geeft van de nabije toekomst van World of Warcraft. Ga jij er mee aan de slag?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation