Background

Xbox Showcase: Wuchang: Fallen Feathers opnieuw getoond

Wuchang Fallen Feathers

Wuchang: Fallen Feathers, de Sekiro en Bloodborne-like laat zichzelf zien tijdens de Xbox Showcase met een nieuwe cinematische trailer. Ook ditmaal krijgen we een glimp van de gameplay met wat lijkt op één van de baas gevechten in de game.

Microsoft noemt het de aankondigingstrailer, maar eigenlijk hadden we game al een paar jaar geleden gezien. De stilte rondom de game is verbroken en lijkt dus opnieuw aangekondigd te worden tijdens de Xbox Showcase van 9 juni 2024.

De officiële website wordt nu nog beschermd met een wachtwoord, maar de game verschijnt in 2025 voor PC, Xbox Series en PlayStation 5. Fans die de game willen spelen op Xbox of PC hebben geluk. Want de game wordt vanaf dag één aangeboden via Xbox Game Pass.

De game die we twee jaar geleden zagen met de aankondiging zag er heel anders uit dan de game die we zijn tijdens de her-aankondiging. Check de oude gameplay beelden hierbeneden. Het verschil is gigantisch en de nieuwe game ziet er dan ook veel en veel beter uit. We hebben er zin in!

Helaas moeten we nog even op de game wachten, maar met de her-aankondiging achter de rug, kunnen we kijken naar de nabije toekomst. Het social media account is weer actief, dus wellicht dat het niet lang duurt voordat we meer informatie krijgen.

Ga jij volgend jaar aan de slag met Wuchang: Fallen Feathers?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation