Background

Ontmoet de Trust GXT 927 Redex+ High Performance Wireless Gaming Mouse

trust redex+

Trust, die we kennen van hun vele gaming peripherals, komt met een nieuw product. De Redex+ zal het portfolio van Trust aanvullen met een hoogwaardige draadloze gaming muis! Wij gaan deze muis binnenkort voor jullie testen, maar voor nu, hier is wat je ongeveer kan verwachten!

De GXT 927 Redex+ behoudt het Redex design dat we kennen van haar voorgangers, maar verbeterd hierop. Door middel van de PIXART PAW3370 sensor ben je altijd accuraat, daarnaast is er een tracksnelheid van 400IPS, 50G versnelling en de mogelijkheid om je muis zo snel te laten gaan als 25.600 DPI. De muis maakt gebruik van een ultra low latency 2.4GHz dongle, waardoor je nooit achterloopt. Daarnaast is de meegeleverde 1.6 meter kabel een goede combi met de charger & play mogelijkheid van de muis.

Volgens Trust gaan de mechanische Kailh switches tot 80 miljoen clicks mee en bestaat de muis voor 55% uit gerecycled plastic. er zitten 3 RGB zones in de muis, waar je alle kleuren van de regenboos (en alle tinten daartussen) kan kiezen, dit zou volledig aanpasbaar moeten zijn via de software. Buiten dat, is de Trust GXT 927 Redex+ een aardig goedkope muis, met een adviesprijs van 6 tientjes!

”Trust is een merk van Nederlandse bodem en is over de jaren een enorm eind gekomen. Eerder hebben wij deze headset mogen testen, waar we voor de adviesprijs enorm blij mee waren!”

Je kan de Trust GXT927 Redex+ nu krijgen, ga jij hem halen? Verwacht in ieder geval snel een review vanuit ons!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation