Background

Dragon Quest 3 HD-2D Remake krijgt releasedatum

Dragon Quest 3 HD-2D

De langverwachte HD-2D remake van Dragon Quest 3 heeft eindelijk een releasedatum gekregen tijdens de Nintendo Direct van 18 juni 2024. De game verschijnt eindelijk op 14 november 2024.

Het heeft een hele tijd geduurd voordat we eindelijk meer informatie kregen rondom de HD-2D Remake van Dragon Quest. Eindelijk lijkt het eerste deel, nou ja, eigenlijk derde deel uit de Erdrick trilogie er aan te komen. Deze verschijnt namelijk in november. Daar blijft het echter niet bij. De trilogie is namelijk niet compleet zonder deel 1 en 2. Deze oude titels worden ook voorzien van een HD-2D Remake, maar verschijnen pas in 2025.

Fans van de franchise kunnen hun hart ophalen met nóg meer Dragon Quest ter voorbereiding op het twaalfde deel die ooit op een dag nog gaat verschijnen. Ga jij met de eerste trilogie aan de slag in een HD-2D jasje?

Dragon Quest 3 HD-2D verschijnt op 14 november 2024 voor Xbox Series consoles, Nintendo Switch, PlayStation 5 en PC.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation