Background

Call of Duty Black Ops 6 toont campaign gameplay beelden

Call of Duty: Black ops 6

Tijdens de Gamescom Opening Live, gehost door Geoff keighley in augustus 2024 hebben Activision, Treyarch en Raven Software nieuwe gameplay beelden getoond voor Call of Duty: Black Ops 6. De game verschijnt later dit jaar.

Met de Open Beta voor de deur, wilt Activision alvast een glimp geven over de Campaign van de game die verschijnt zodra de game uitkomt. Waar we eerder al multiplayer beelden hebben gezien, al dan niet gelekt, en een uitgebreidere blik op de zombies mode, zien we nu voor het eerst een uitgebreide video over de campagne mode.

Uiteraard is de omni-movement ook aanwezig in de campagne en dat zien we goed uitgebeeld worden in de video. Achteruit rennen alsof je naar een teruggespoelde video kijkt. Duiken in alle windrichtingen en rennen van links naar rechts. Daarnaast zien we bekende figueren terugkomen, waaronder de enige echte Adler. Tenslotte laat de video enkele interessante wapens en gadgets zien, zoals een ontploffende granaat en de ontzettend geliefde terugkeer van de RC-XD.

Call of Duty Black Ops 6 verschijnt op 25 oktober op alle gangbare platformen, maar ook nog voor de vorige generatie. Eind deze maand verschijnt de Open Beta en deze is voor het eerst in de geschiedenis van de franchise speelbaar op alle platformen, vanaf het moment dat deze speelbaar is.

Meer over de nieuwe Call of Duty game lezen?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation