Background

Molyneux kondigt Masters of Albion aan

Het is de Gamescom Opening Night Live and Peter Molyneux heeft zojuist op de stage zijn nieuwe game Masters of Albion aangekondigd!

Het is al een tijd geleden dat we van Peter Molyneux hebben gehoord. Maar hij is dan nu echt terug. En hij heeft een nieuwe game met zich meegenomen. Masters of Albion is het nieuwe project waar Molyneux nu mee bezig is.

Peter Molyneux

Wie kent hem niet, Peter Molyneux. Een bekende naam in de videogame industrie. Het meest bekend is de beste man natuurlijk van Fable. Niet al zijn games zijn helaas even goed ontvangen als dat Fable dit was. Maar nu is hij dus weer terug met Masters of Albion en gaat terug naar zijn roots.

Masters of Albion

Masters of Albion
Deze nieuwe game gaat dus terug naar de roots van deze spelontwerper. Hij heeft zelf de game gefund en heeft dus naar eigen zeggen veel dingen toegevoegd van zijn eerdere games waar mensen zo gek op waren. Je kunt verschillende wapens en recepten maken voor eten om zo de stad op te bouwen. Maar in de avond moet jij ook de eigendommen kunnen verdedigen tegen verschillende vijanden.

Bekijk hieronder snel de trailer. Ga jij deze game ook proberen? Laat het ons weten!: 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation