Background

Disney Epic Mickey Rebrushed demo per direct te downloaden!

Tijdens Gamescom 2024 hebben wij een presentatie mogen bijwonen over de game en binnenkort zul jij daar de preview van zien. De Disney Epic Mickey Rebrushed demo is vanaf nu te downloaden op elke console thuis! 

Toen de Wii uit kwam jaren geleden is een spel mij enorm goed bij gebleven. Disney Epic Mickey. Tot mijn verbazing zag ik dat er een remake komt van deze game! Deze hebben wij mogen zien tijdens de Gamescom. Maar mocht jij daar nu niet zijn geweest is er helemaal niks aan de hand, je kunt namelijk vanaf nu de demo zelf spelen.

Disney Epic Mickey: Rebrushed demo

Disney Epic Mickey Rebrushed demo smaakt naar meer

De demo laat al een paar veranderingen zien ten opzichte van het origineel voor de Wii. Zonder hier verder echt veel over te verklappen kunnen wij wel al zeggen dat de game grafisch is opgepoetst en een stuk beter eruit ziet. Ook is het camerawerk aangepakt en is de game nu natuurlijk op speelbaar op consoles zonder motions controllers. Er is ook een demo trailer uitgegeven:

Je kunt de demo vinden via de volgende links: PlayStation en Steam. De game komt ook uit voor de Nintendo Switch en de Microsoft Xbox consoles.

Kan jij ook niet wachten om de Disney Epic Mickey Rebrushed demo een kans te geven? Laat het ons weten in de comments!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation