Background

Red Dead Redemption komt naar de PC

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption en de Undead Nightmare DLC komen samen naar de PC. Net op tijd voor Halloween, want de collectie is vanaf 29 oktober 2024 verkrijgbaar. De game komt natuurlijk niet zomaar naar het krachtigste platform ter wereld, maar neemt daar de juiste features voor mee. 

Red Dead Redemption en Undead Nightmare voor de PC werden ontwikkeld door Double Eleven in samenwerking met Rockstar Games. De PC versie komt met een heuse ware 4K mode met ondersteuning tot 144hz in HDR10. Ultrawide, maar ook Super Ultrawide worden beide ondersteund. Uiteraard is de game volledig met muis- en toetsenbord te spelen als je daar voor zou kiezen. NVIDIA en AMD voorzien ook van opschaling technieken in Red Dead PC met DLSS 3.7 en FSR 3.0 respectievelijk.

Het nieuws komt gepaard met een nieuwe trailer. Deze hebben we hierboven geplakt, zodat je gelijk even kunt zien hoe dat op de PC uit ziet. Rockstar Games laat in hetzelfde bericht weten dat de game tevens verkrijgbaar is op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox en laat ons weten om vooral op de loer te blijven voor meer nieuws. Later deze week komen de pre-orders online.

De PC versie wordt uitgebracht via Steam, Epic Games Store en de Rockstar Store.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation