Apex Legends bereikt 10 miljoen spelers in 72 uur

Apex Legends

Apex Legends, de razend populaire Battle Royale game van de afgelopen week heeft in 72 uur maar liefst 10 miljoen spelers weten te vergaren. In dit tijdsbestek heeft de game 1 miljoen spelers tegelijk online gehad.

Respawn’s Battle Royale game in het Titanfall universum wordt over het algemeen erg goed ontvangen. Ook wij waren zeer te spreken over de nieuwe game. Respawn heeft de Battle Royale genre verfijnd met een aantal zeer uitgewerkte systemen waardoor deze Battle Royale game een stuk soepeler speelt dan andere uitvoeringen in de genre.

De ambitie en moeite die gestoken is in de ontwikkeling van deze game wordt getoond in de eerste dagen na plotselinge release. Na 72 uur zijn er 1 miljoen spelers tegelijk online geweest en hebben meer dan 10 miljoen spelers de game al gespeeld.

Ben jij al aan de slag gegaan met Respawn’s nieuwste game? Zo ja, wie is jouw favoriete Legend?

Apex Legends is nu gratis speelbaar op Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek