The Witcher 3: Wild Hunt's Geralt of Rivia arriveert in Monster Hunter: World!

CD Projekt RED, makers van de The Witcher games nodigen, samen met Capcom, gamers over de hele wereld uit voor een monsterjacht van epische proporties.

De crossover content draait om een ​​nieuwe, originele questlijn die beschikbaar is voor alle Monster Hunter: World spelers. Ze moeten wel Hunter rang 16 of hoger hebben bereikt. Met in de hoofdrol de legendarische monster slayer Geralt of Rivia. Ook nu ingesproken door Doug Cockle in de Engelse versie van het spel. ‘Contract: Trouble in the Ancient Forest’, de witcher word belast met het opsporen van en het omgaan met een kracht bekend als de Leshen. Het verslaan van dit mysterieuze wezen vereist de vaardigheden die een doorgewinterde professional betaamt. Gamers zullen het arsenaal en de vaardigheden van de White Wolf ter beschikking hebben, inclusief zijn zilveren zwaard en gevechtsmagie. Spelers zullen ook dialogen aangaan met andere personages. Deze dialogen beïnvloeden hoe het verhaal zich ontvouwt door keuzes die ze maken – een kenmerk van de The Witcher serie.

Het begint op 15 februari, 1:00 AM CET. De meest bedreven monsterjagers (Hunter Rang 50 of hoger) zullen bovendien in staat zijn om hun vaardigheden op de proef te stellen in een uiterst uitdagende multiplayer evenement. Hierin worden ze afgezet tegen een veel dodelijker vorm van de Leshen. ‘Contract: Woodland Spirit’ is slechts gedurende een beperkte tijd beschikbaar, tot 1 maart om 00:59 AM CET.

Door ‘Contract: Trouble in the Ancient Forest’ af te ronden, verdienen spelers unieke speciale items met een Witcher-thema, resources voor het maken van Geralt’s wapenrusting en wapenset, een unieke skin en wapen voor de Palico metgezel van de speler, evenals nieuwe gebaren, titels, poses en gildekaartachtergrond. Het voltooien van ‘Contract: Woodland Spirit’ zal spelers bovendien belonen met resources die ze nodig hebben om de wapenrusting en wapenset van Ciri te maken – een ander iconisch personage uit The Witcher 3: Wild Hunt.
De Monster Hunter: World x The Witcher 3: Wild Hunt samenwerking komt in de vorm van een gratis titelupdate. De update is momenteel beschikbaar om te downloaden op PlayStation 4 en Xbox One. De content komt op een later tijdstip naar de pc.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation