Fallout 76 BETA bevat de volledige game

Fallout 76 Bethesda

Onlangs heeft Bethesda haar Q&A pagina voor Fallout 76 bijgewerkt. Hierin bevestigd de uitgever tevens ontwikkelaar een aantal interessante, maar anderzijds zorgwekkende features van de BETA.

Fallout 76 is de eerste officiële Fallout game die multiplayer zal bevatten. Sterker nog, de game is volledig multiplayer en de BETA van Fallout 76 zal de volledige game bevatten. Je kunt in de BETA dus de volledige game ontdekken en verkennen. Daarnaast zal jouw voortgang worden bewaard voor de volledige release van de game op 14 november.

Klinkt als goed nieuws toch? Voor iedere speler die de game op een pre-order heeft staan wel. Spelers die de game pas bij of na lancering aanschaffen zullen hierdoor in een achterstand raken. Hoeveel impact dit heeft op de game is niet echt bekend. Hier zullen spelers achter gaan komen zodra Fallout 76 speelbaar wordt tijdens de BETA.

Q: is the B.E.T.A. going to be the full game and will my progress carry over to launch?

Our current plan for the B.E.T.A. is it will be the full game and all your progress is saved for launch. We hope you join us!

Bethesda voegt daarbij toe dat er geen NDA op de beta zal rusten en iedereen dus mag posten over game wat hij wilt. Dit was ooit eens anders bij The Elder Scrolls Online. De game zal daarnaast ook niet op Steam verschijnen. De B.E.T.A (Break it Early Test Application) en de volledige game verschijnen enkel via de Bethesda Launcher op PC.

Xbox One spelers mogen later dit jaar als eerst aan de slag met de beta. Playstation 4 en PC spelers zullen later toegang krijgen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek