FIFA 20 krijgt nieuwe Nederlandse commentatoren

FIFA 20

EA gaat nieuwe Nederlandse commentatoren gebruiken in FIFA 20. Lange tijd werd het Nederlands commentaar in de games verzorgt door Youri Mulder en Evert Ten Napel. In FIFA 20 gaat deze rol echter vervuld worden door Sierd de Vos en Jeroen Greuter.

Iedereen die de FIFA-games in de afgelopen jaren gespeeld heeft, is ondertussen wel gewend aan het bekende duo die het Nederlands commentaar geeft. Het is namelijk al meerdere edities het geval dat dit verzorgd wordt door Youri Mulder en Evert Ten Napel. In FIFA 20 zal dit echter gaan veranderen. EA heeft er namelijk voor gekozen om een nieuw duo in te zetten voor het Nederlands commentaar. Het commentaar zal in de aankomende game verzorgd gaan worden door Sierd de Vos en Jeroen Greuter. EA Benelux heeft een video op hun Twitterpagina geplaatst waarin we beelden zien van de opnames van het duo.


FIFA VOLTA

Het nieuwe Nederlandse commentator duo is niet de enige verandering die FIFA 20 met zich mee zal brengen. Er wordt namelijk ook een nieuwe gamemode toegevoegd bij de aankomende game. De nieuwe gamemode heet Volta en lijkt veel weg te hebben van FIFA Street.

FIFA 20 zal op 27 september gereleased worden op de Nintendo Switch, PC, Xbox One en PS4.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek