Iron Man VR aangekondigd voor Playstation VR

Marvel breekt los op de Playstation 4. Eerst zien we Spider-Man en nu Iron Man in een wat lijkt op een Playstation VR exclusive game. In deze game bestuur je niemand minder dan Tony Stark met behulp van twee Move Controllers.

State of Play opent met een announcement trailer voor een gloednieuwe Marvel game voor Playstation VR.

In Iron Man VR neem je het op tegen de grootste vijanden van Stark in gevechten gevuld met actie en veel risico’s. Je hebt alle iconische Iron Man snufjes ter beschikking in je de palm van je hand (letterlijk). Je tech kan je vervolgens upgraden in Sony Stark’s garage om je Iron Man suit aan te passen en kiezen uit de vele verschillende abilities.

Marvel’s Iron Man VR heeft nog geen release datum, maar staat gepland voor release in 2019. Twee Move Controllers zijn vereist om deze game te kunnen spelen. Ga jij aan de slag met Tony Stark in VR later dit jaar?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek