LEC: G2 Esports plaatst zich voor play-offs

LEC

G2 Esports heeft zich als eerste geplaatst voor de play-offs van de LEC. Opnieuw wist het team beide games te winnen. Wederom gebeurde dat op een zeer dominante wijze. Origen en SK Gaming waren geen partij voor dit ijzersterke team. Het lijkt er op dat G2 Esports de favoriet is voor de titel van de summer split.

Voor Origen was het een zwaar weekend. Het moest tegen G2 Esports en tegen Fnatic in de LEC. Tegen G2 Esports werd kansloos verloren, maar tegen Fnatic lag een kans. Want Fnatic is zeer wisselvallig de laatste paar weken. En zo ook deze week, Fnatic ging ten onder tegen Misfits Gaming. Geheel verrassend won het nieuwe roster van Misfits Gaming van Fnatic. Hoewel Misfits Gaming prima speelde, was het vooral te wijten aan het spel van Fnatic. Met die verlies in gedachte had Origen tegen Fnatic meer goede moed. Maar ondanks dat de game lange tijd gelijk op ging wist Fnatic de game alsnog te winnen.

Excel Esports is nog niet uitgespeeld in de LEC. Afgelopen weekend lieten ze zien dat ze nog niet verslagen zijn. Beide games werden gewonnen van Rogue en Misfits Gaming. Excel Esports komt daarmee op gelijke hoogte met SK Gaming dat wederom beide games verloor. Splyce heeft ondertussen zichzelf veilig gesteld in de top drie. Beide games werden gewonnen en staan nu gelijk aan Fnatic met twee punten voorsprong op Schalke 04. Nog drie weken resten er in de summer split. Welke teams zullen zich bij G2 Esports voegen in de play-offs ronde?

Uitslagen en stand speelweek 6 LEC

Schalke 04 SK Gaming
Rogue Excel Esports
Fnatic Misfits Gaming
Vitality Splyce
G2 Esports Origen
Vitality Rogue
Excel Esports Misfits Gaming
Schalke 04 Splyce
SK Gaming G2 Esports
Origen Fnatic
Stand LEC
1 G2 Esports 11-1
2 Fnatic 9-3
Splyce 9-3
4 Schalke 04 7-5
5 Origen 5-7
Vitality 5-7
7 Rogue 4-8
Misfits Gaming 4-8
9 SK Gaming 3-9
Excel Esports 3-9

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek