5 februari 2023

Ming-Chi Kuo: Apple brengt volgend jaar 5g-ondersteuning

De traditie van Apple zet voort. Zij brengen volgend jaar, net als dit jaar, weer nieuwe toestellen uit. Alleen voordat de iPhone 11 uit komt, is er al geanalyseerd dat de toestellen van 2020 5g zullen gaan ondersteunen. Analist Kuo laat ons dit weten!

Analist Ming-Chi Kuo liet een tijdje terug al weten dat hij zo goed als zeker is dat de XS en XS Max van 2020 beiden hoogstwaarschijnlijk 5g-ondersteuning in het modem zullen hebben. Maar, nu is uit de boom gevallen dat zelfs de iPhone XR die volgend jaar uit zal komen deze ondersteuning zal hebben! Dit zijn overigens plaatshoudende namen voor de 2020 iPhone’s, wat de uiteindelijke namen gaan worden is nog ver van zeker, maar de overname van Apple richting een bepaalde divise van Intel lijkt goede steun te bieden voor Apple. De technologie schiet hierdoor dwars door het plafond, vooral tegenover waar ze pas geleden nog stonden.

Kuo denkt dat de Intel smartphonedivisie-overname van Apple betere toegang geeft tot deze nieuwe technologie. Intel is natuurlijk al een tijdje met deze technologie bezig, terwijl Apple zelf er nog maar net mee begonnen was. Dit zou groot voordeel kunnen werken voor de grootmacht. Ook moeten de XS en XS Max van volgend jaar Oled panelen krijgen van tot wel 6.46”. De 2019 modellen zullen nog geen 5g verbinding gaan ondersteunen, maar dit zal volgend jaar zo goed als zeker wel zo zijn. Analisten zijn meestal vrij zeker van wat ze posten, omdat het anders natuurlijk als een kogel in hun gezicht terug kan slaan.
Gebruik jij nog steeds een iPhone, of ben je overgestapt naar Android? Of ben jij een Android gebruiker die over is gestapt naar de gebeten appel? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar wat jullie van het bedrijf vinden in deze jaargetijden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →