Shao Kahn is back baby – Mortal Kombat 11 Shao Kahn reveal trailer

De legendarische vechter Shao Kahn heeft zijn eigen Mortal Kombat 11-trailer gekregen, de trailer laat hem in volle glorie zien met hamer en speer. wel opmerkelijk is dat Shao Kahn alleen beschikbaar is voor spelers die het spel gepre-ordered hebben.

Mortal Kombat 11 heeft een trailer uitgebracht voor de vechter Shao Kahn. Het personage kwam voor het eerst voor als eindbaas in Mortal Kombat 2 en was speelbaar in de Mortal Kombat Trilogy-game. Het was al bekend dat Shao Kahn een speelbare vechter is in Mortal Kombat 11, maar het personage is alleen beschikbaar voor spelers die het spel online pre-orderen.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek