Horror game Home Sweet Home krijgt PS4 release datum

Uitgever en ontwikkelaar Mastiff Heeft vandaag Home Sweet Home voor op de PlayStation 4 aangekondigd. Home Sweet Home is een huiveringwekkend first-person horror game gebaseerd op Thaise mythologie.

De eerste in een reeks angstaanjagende first-person stealth horror games. Home Sweet Home gooit spelers in een donker en verwrongen labyrint. Een game waar angst de lucht vult en met elke stap een sterker gevoel van onrust groeit.
Na een lange nacht gevuld met rouw en verdriet over de recente verdwijning van zijn vrouw. Wordt Tim wakker in een vreemd, vervallen gebouw in plaats van de troost van zijn eigen huis. In de war zal hij dodelijke geesten moeten ontwijken, verwarrende puzzels oplossen en sinistere geheimen onthullen. Dit allemaal terwijl hij wanhopig op zoek is naar zijn vrouw en een uitweg.

Er is een duister geheim dat een schaduw werpt over dit domein… en zonder twijfel is het niet langer het gelukkige huis dat het ooit was.

Belangrijke kenmerken:

  • Grijpende Thaise Horror: Een duister verhaal geïnspireerd door de Thaise mythen en overtuigingen die spelers zullen boeien met zwetende handpalmen en kloppende harten.
  • Scherp je verstand in plaats van je wapens: Zonder wapens om  je te verdedigen tegen de boze geesten, moeten spelers altijd scherp blijven om te kunnen overleven.
  • Zoeken en ontdekken: Inspecteer elke hoek van het labyrint en breng de verbanden van de mysteries, ontberingen en tragedies van de verdoemden bij elkaar.
  • Je angsten onder ogen zien: Ervaar een nieuw niveau van first-person angst en terreur met de PSVR compatibility

Home Sweet Home zal op 31 mei uitkomen voor de PlayStation 4 en PlayStation VR.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation