28 februari 2024

Horror game Home Sweet Home krijgt PS4 release datum

Uitgever en ontwikkelaar Mastiff Heeft vandaag Home Sweet Home voor op de PlayStation 4 aangekondigd. Home Sweet Home is een huiveringwekkend first-person horror game gebaseerd op Thaise mythologie.

De eerste in een reeks angstaanjagende first-person stealth horror games. Home Sweet Home gooit spelers in een donker en verwrongen labyrint. Een game waar angst de lucht vult en met elke stap een sterker gevoel van onrust groeit.
Na een lange nacht gevuld met rouw en verdriet over de recente verdwijning van zijn vrouw. Wordt Tim wakker in een vreemd, vervallen gebouw in plaats van de troost van zijn eigen huis. In de war zal hij dodelijke geesten moeten ontwijken, verwarrende puzzels oplossen en sinistere geheimen onthullen. Dit allemaal terwijl hij wanhopig op zoek is naar zijn vrouw en een uitweg.

Er is een duister geheim dat een schaduw werpt over dit domein… en zonder twijfel is het niet langer het gelukkige huis dat het ooit was.

Belangrijke kenmerken:

  • Grijpende Thaise Horror: Een duister verhaal geïnspireerd door de Thaise mythen en overtuigingen die spelers zullen boeien met zwetende handpalmen en kloppende harten.
  • Scherp je verstand in plaats van je wapens: Zonder wapens om  je te verdedigen tegen de boze geesten, moeten spelers altijd scherp blijven om te kunnen overleven.
  • Zoeken en ontdekken: Inspecteer elke hoek van het labyrint en breng de verbanden van de mysteries, ontberingen en tragedies van de verdoemden bij elkaar.
  • Je angsten onder ogen zien: Ervaar een nieuw niveau van first-person angst en terreur met de PSVR compatibility

Home Sweet Home zal op 31 mei uitkomen voor de PlayStation 4 en PlayStation VR.