15 april 2024

Mortal Kombat 11 Switch Gameplay Trailer

Nintendo heeft op hun YouTube-pagina een gameplay trailer geplaatst van Mortal Kombat 11. In de trailer laten ze beelden zien van hoe het spel er in handheld mode uit komt te zien. Het spel zal op 23 april gereleased worden op alle platformen.

Mortal Kombat 11 zal over iets minder dan een week gereleased worden. De game komt uit op de PC, PS4, Xbox One en Switch. Om Switch-spelers te kunnen laten zien hoe Mortal Kombat er in handheld mode uit gaat zien, heeft Nintendo een gameplay trailer op YouTube geplaatst. In de trailer zien we niet heel erg veel nieuws. Enkele cinematics met de personage worden afgewisseld met gameplay video’s van de handheld mode. Het spel ziet er goed uit in handheld mode en lijkt niet in kwaliteit verlaagd te worden. De afgelopen maanden heeft Mortal Kombat veel content geplaatst op YouTube. Er zijn bijvoorbeeld op hun kanaal video’s te vinden van de speelbare karakters. Het spel heeft 25 speelbare karakters. Van deze 25 karakters zijn 3 nieuwe karakters en 22 zijn oude bekenden. Voor iedereen die de eerdere trailers gemist heeft, staan er hieronder een paar op een rijtje:

Mortal Kombat 11 zal op 23 april gereleased worden voor de Nintendo Switch, PC, PlayStation 4 en Xbox One.