Unboxing: Loot Crate – Cosmic

Vandaag unboxen we de Loot Crate van maart 2019 met thema Cosmic. De franchises in deze crate zijn: Captain Marvel, Alien, Lost in Space en een secret franchise.

Wat ben ik benieuwd naar wat er van Alien in deze Cosmic crate zit. En natuurlijk ook naar de secret franchise. Laten we maar snel de doos gaan openen.

Oeh! We zien direct de 3d comic standee van Captain Marvel. Vond de standee van The Hulk vorige maand erg nice. Ik proef een vast item.

Loot Crate

Maar zoals elke maand begin ik met het t-shirt. En hier zien we direct de secret franchise: Archer. Snel door.

Loot Crate

Zie ik daar een Facehugger?

Loot Crate

Haha die is cool. Een Facehugger wasdoekje. Altijd te gek als er iets bijzit wat je kunt gebruiken in plaats van ergens neerzetten. En dan helemaal als het iets van Alien is. Nu alleen het dilemma: Ga ik hem gebruiken?

Loot Crate

We zagen al een klein beetje ervan. Een notitieboekje van Lost in Space. Next!

Loot Crate

Zullen we dan maar eens de standee gaan uitpakken. En ook deze ziet er super uit. Vind dit wel erg leuke beeldjes en hopelijk komen er nog meer.

Loot Crate

Dan krijg je als “bonus” er nog een mini movie poster bij. Niks mis mee maar om het “bonus” te noemen. Mogen ze altijd wel wat artwork bij doen vind ik.

Loot Crate

En dan is er nog de pin. Dit keer geen franchise maar gewoon een leuke afbeelding.

Loot Crate

Het thema van de Loot Crate van april is Showdown. De franchises in deze crate zijn: Marvel, Godzilla, Aquaman en weer een secret. Heb zo’n idee dat dit blijft.

Wil je zelf een crate ontvangen met korting, volg dan deze link naar de site van Loot Crate.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek