UNCHARTED – Live Action Fan Film met Nathan Fillion

Het blijkt niets te maken te hebben met de Uncharted film die eerder besproken is geworden, maar Nathan Fillion speelt Nathan Drake in een Fan Film over Uncharted. Op zoek naar wederom een nieuwe schat. We missen Drake nu al, hopelijk krijgt deze short film een staartje!

De video duurt zo’n 15 minuten waarin we Drake zien worden ontvoerd door een stelletje bad guys. Deze ontvoering hoort echter geheel bij het plan. Ergens in dat huis ligt namelijk iets waar Drake naar op zoek is. Niet alleen Nate, maar ook Sully en Elena zien we in levende lijven terugkeren in deze fan film. Eerlijk is eerlijk, maar de cast had een stuk slechter gekund!  De korte film werd directed door Allan Ungar.

Wij hopen dat dit een grote stap is voor de Uncharted film die al enige tijd in ontwikkeling is. Misschien gaan we zelfs meer van Nathan Fillion zien als Nathan Drake aangezien het einde van deze korte film overduidelijk hint op een vervolg.

Wat vond jij van deze korte Live Action Fan film van Nathan Fillion? Kijk jij uit naar meer van dit, of kan je niet wachten op de volledige film met Tom Holland in de hoofdrol?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek