30 november 2023

Monster Hunter: World in augustus naar PC

Monster Hunter: World

Monster Hunter: World komt eindelijk naar de PC toe. De game zal vanaf 9 augustus lanceren op Steam, het welbekende gaming platform voor onze computer-gamers.

MH:W kwam begin dit jaar al uit voor op de Playstation 4. De game kreeg veel loof, wij gaven hem een 9,6. De game mengt het (MMO)RPG met de welbekende Monster Hunter formule. Deze game focust zich ook heel erg op het grafische, gezien het de eerste echte platform titel is. Generations krijgt binnenkort een Switch port en in samenhang met World die naar de PC komt is dit een goed jaar voor de developers.
Met een toffe story, kaakdroppende graphics, geweldige exploratie en nog veel meer positieve aspecten is dit ook een perfecte game voor de PC spelers. Spelers die van RPG’s houden kunnen sowieso wederom ouderwets genieten van een titel als deze. Maar ook de MMO spelers kunnen eindelijk weer wat uurtjes in een game steken. Het MMORPG genre is over het algeheel op een redelijk laag niveau, spelers die een game zoeken met goede progressie en toffe combat zitten hier dus prima!
Ga jij Monster Hunter: World spelen op de PC? Wat vond jij van de PS4 versie? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →