Background

Monster Hunter: World in augustus naar PC

Monster Hunter: World

Monster Hunter: World komt eindelijk naar de PC toe. De game zal vanaf 9 augustus lanceren op Steam, het welbekende gaming platform voor onze computer-gamers.

MH:W kwam begin dit jaar al uit voor op de Playstation 4. De game kreeg veel loof, wij gaven hem een 9,6. De game mengt het (MMO)RPG met de welbekende Monster Hunter formule. Deze game focust zich ook heel erg op het grafische, gezien het de eerste echte platform titel is. Generations krijgt binnenkort een Switch port en in samenhang met World die naar de PC komt is dit een goed jaar voor de developers.
Met een toffe story, kaakdroppende graphics, geweldige exploratie en nog veel meer positieve aspecten is dit ook een perfecte game voor de PC spelers. Spelers die van RPG’s houden kunnen sowieso wederom ouderwets genieten van een titel als deze. Maar ook de MMO spelers kunnen eindelijk weer wat uurtjes in een game steken. Het MMORPG genre is over het algeheel op een redelijk laag niveau, spelers die een game zoeken met goede progressie en toffe combat zitten hier dus prima!
Ga jij Monster Hunter: World spelen op de PC? Wat vond jij van de PS4 versie? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation