Nieuwe release date voor Dark Souls: Remastered Nintendo Switch

Dark Souls: Remastered is al enige tijd speelbaar voor Playstation 4 en Xbox One. De Switch versie zou eigenlijk gelijktijdig zijn uitgekomen, maar dat hebben de ontwikkelaars niet gered. De game zal op 19 oktober verschijnen voor Nintendo’s hybride console.

From Software laat het goede nieuws weten via een bericht op Twitter. De ontwikkelaar hoopt dat spelers uitkijken om Dark Souls overal en wanneer ze maar willen te kunnen spelen.


De Switch versie van Dark Souls werd als eerste getoond tijdens een Nintendo Direct in januari. De game zal in 1080p speelbaar zijn op 30FPS in TV-mode. Artorias of the Abyss DLC zal inbegrepen zijn in de remaster. Wij hebben de remaster al even getest om de verschillen te bekijken. De remaster scoorde een 7,8 (Playstation 4). Je kunt deze hier teruglezen.
Het is de eerste keer dat Nintendo fans aan de slag mogen met een Soulsborne game. Ga jij de game oppikken met je Nintendo Switch? Wij zijn benieuwd!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation