7 december 2023

Nieuwe release date voor Dark Souls: Remastered Nintendo Switch

Dark Souls: Remastered is al enige tijd speelbaar voor Playstation 4 en Xbox One. De Switch versie zou eigenlijk gelijktijdig zijn uitgekomen, maar dat hebben de ontwikkelaars niet gered. De game zal op 19 oktober verschijnen voor Nintendo’s hybride console.

From Software laat het goede nieuws weten via een bericht op Twitter. De ontwikkelaar hoopt dat spelers uitkijken om Dark Souls overal en wanneer ze maar willen te kunnen spelen.


De Switch versie van Dark Souls werd als eerste getoond tijdens een Nintendo Direct in januari. De game zal in 1080p speelbaar zijn op 30FPS in TV-mode. Artorias of the Abyss DLC zal inbegrepen zijn in de remaster. Wij hebben de remaster al even getest om de verschillen te bekijken. De remaster scoorde een 7,8 (Playstation 4). Je kunt deze hier teruglezen.
Het is de eerste keer dat Nintendo fans aan de slag mogen met een Soulsborne game. Ga jij de game oppikken met je Nintendo Switch? Wij zijn benieuwd!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →