Fallout 76 krijgt geen cross play

Fallout 76 brengt de franchise richting een nieuwe directie. Dit omdat de game ‘always-online’ bevat en gewoon multiplayer focus heeft. Ondanks dat Bethesda alles eraan doet om spelers samen te laten spelen, cross play zal er helaas niet zijn.

Todd Howard (director) was al eerder aan het klagen over hoe het Sony’s schuld is dat er geen cross play mogelijk kan zijn. Nu is het zeker dat dit niet zo zal zijn, maar Pete Hines liet niks weten over of dit nu echt Sony’s schuld is. Playstation executive Shawn Layden reageerde toen der tijd wel op Todd met:

Sony feels confident that it will be able to find a “solution” to the cross-play situation that is “understood and accepted by our gaming community, while at the same time supporting our business.”

Hopelijk is cross-play nog niet volledig uitgesloten voor Fallout 76, gezien de game een hevige focus legt op multiplayer en het laten samenspelen van alle gamertjes met deze titel. Mocht er iets veranderen, dan kan je dat natuurlijk bij ons lezen!

Bekijk ook zeer zeker onze website voor al jouw gaming, film en media nieuws. Wij zijn altijd benieuwd naar jullie mening! Wist je al dat de Fallout B.E.T.A de volledige game zal bevatten?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation