18 mei 2024

Focus Home Interactive's line-up voor Gamescom

Nog maar een kleine week en dan begint weer de grootste game beurs van Europa: Gamesom. Jullie zagen afgelopen week al een aantal game line-ups van  de grotere uitgevers. Vandaag hebben we een game line-up van een kleinere uitgever: Focus Home Interactive.

Meest bekende game van het lijstje is misschien wel Farming Simulator 19. Door de jaren heen kregen we elk jaar een nieuwe Farming Simulator. De game is speelbaar op Gamescom. Farming Simulator is een lekker spelletje voor als je helemaal tot rust wilt komen. Nauwelijks tot geen stress, geen pvp’ers die je komen killen. Gewoon lekker relaxed touren op een tractor door de weilanden.
Call of Cthulhu is een RPG investigation game gebaseerd en geïnspireerd door het gelijknamige bordspel van Chaosium. Het verhaal speelt zich af in 1924. Onderzoeker Edward Pierce duikt in de onderzoek naar de tragisch dood van de familie Hawkins. In een grote villa op de geisoleerde eiland Darkwater, probeeert Edward Pierce de mysterie op te lossen.

The Surge 2 is de immens hardcore hack and slash RPG van Deck 13. Met Darks Souls als hun voorbeeld qua gameplay, is The Surge 2 een game geschikt voor de hardcore gamers onder ons. De setting ligt in de toekomst. De eerste game in deze series bleek al een prima uitdaging te zijn met weliswaar zijn kritieken. Met The Surge 2 pakken zij de kritieken aan om de game nog beter te maken.

Volledige game line-up

  • Call of Cthulhu
  • Battlefleet Gothic: Armada 2
  • The Surge 2
  • Space Hulk: Tactics 
  • Fear The Wolves 
  • Farming Simulator 19 
  • Insurgency: Sandstorm