18 mei 2024

Destiny 2 Forsaken items nu al beschikbaar

Destiny 2 Forsaken komt pas over een paar dagen uit, echter de meeste items zijn nu al verkrijgbaar in game. Natuurlijk zijn deze niet “legaal” te behalen maar door een bug in de nieuwe update is het wel mogelijk. 

Zoals vele fans al weten krijgt Destiny 2 met zijn nieuwe content een complete transformatie. De nieuwe items die beschikbaar worden in-game gaan zich hetzelfde gedragen als in Destiny 1. Hierbij bedoelen we dat items willekeurige perks gaan krijgen. Zo kun je je items instellen op de wapens die je gebruikt, ook kun je de items aanpassen aan het gebruik van je sub-class. Voor het beste resultaat wil je natuurlijk items die goed met elkaar samenwerken, gamers die van het originele deel afkomen weten waarover dit gaat.

Terugkerende items

Niet alleen legendarische items keren terug maar ook exotic items. Natuurlijk hebben ze allemaal een update gekregen om in jaar 2 te passen. Zo hebben alle terugkerende wapens geen vaste perks meer of zullen, net zoals alle andere gear, willekeurige perks krijgen. Zo zijn de Gemini Jester en de Ophidia Spathe twee voorbeelden van items die een comeback maken

Waar vinden we deze items nu al?

Je kan natuurlijk wachten op de officiële release van Destiny 2 Forsaken maar ze zijn door een bug nu ook al verkrijgbaar. Wil je nu al deze items in je bezit hebben, dan staan hieronder twee manieren om ze te verkrijgen.

  • Flashpoint: Mars – Het participeren in public events op Mars. Hierdoor krijg je een item die je bij Ana Bray moet inleveren. In ruil geeft deze lieve meid je Legendary Forsaken armor, er bestaat natuurlijk ook de kans op wapens.
  • Het verkrijgen van een exotic engram – Als je de nieuwe exotics wilt bemachtigen, zul je de exotic engrams moeten grinden. Powerful gear dat verkrijgbaar is door de wekelijkse challenges geeft je ook een kans tot het verkrijgen van nieuwe items. Denk hierbij aan de Weekly Nightfall, Weekly Raid of Weekly Heroic Strikes.

 
Destiny 2 Forsaken is vanaf nu te pre-orderen. Destiny 2 zal zijn 2e jaar ingaan op 4 September 2018. Verkrijgbaar voor Xbox One, Playstation 4 en PC.