Red Dead Redemption 2 – Tweede Gameplay trailer

Red Dead Redemption 2 verschijnt later deze maand en uit de volgende video belooft het de aller grootste en meest uitgebreide zandbak game ooit te zijn. Naast het verhaal wat je kunt doorspelen laat deze nieuwe trailer een aantal andere gameplay opties zien.

We kennen Rockstar natuurlijk van de ongelofelijk grote zandbak werelden in Grand Theft Auto en de eerste Red Dead Redemption. In deel twee schroeven ze alles nog een paar draden op blijkt uit de nieuwe gameplay trailer. Even geen zin om het verhaal te volgen? Ga op ontdekking uit, maar kijk uit voor outlaws. Ga op zoek naar de geheimen die de wereld te bieden heeft. Beroof een winkel, of zelfs een bank. Beroof een trein, ga naar de kapper. Neem een bad, ga een potje kaarten, of jezelf bezatten in de bar. Kies een nieuwe outfit en kijk welke wapens je mee op pad wilt nemen. Toe aan een nieuw paard? Wordt een bounty hunter, of zorg ervoor dat de bounty op jouw hoofd niet wordt bemachtigd.

De game is volledig in first-person speelbaar zoals de trailer laat zien voor nog meer immersie. Red Dead Redemption 2 belooft een mooie game te worden. Uiteraard zal dat eerst eens moeten blijken zodra hij verschijnt later deze maand. Ga jij er mee aan de slag?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation