Aladdin vanaf 22 mei 2019 in de bioscoop


Disney’s volgende live-action film, Aladdin, heeft een eerste teaser trailer ontvangen. In de trailer zien we bekende fragmenten uit de Aladdin films en voor het eerst een acteur. Mena Massoud zal de rol van Aladdin op zich nemen.
Verder van de cast is bekend dat Will Smith de rol van de genie op zich zal nemen. De geruchten omtrent deze rol gingen vorig jaar al de rondte. Naomi Scott zal de rol van Jasmine krijgen en Jafar zal gespeeld worden door Marwan Kenzari.
De film is uiteraard gebaseerd op de originele animatie films en wordt geregisseerd door Guy Ritchie, die ook samen het script heeft geschreven met John August.
Kijk jij uit naar deze live-action Aladdin film? Zo ja, laat ons dan weten naar welk gedeelte jij het meest uitkijkt. Wij kijken erg uit naar Will Smith als Genie in deze nieuwe Dinsey film! Aladdin is vanaf 22 mei, 2019 te zien in de bioscoop.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation