30 november 2023

Aladdin vanaf 22 mei 2019 in de bioscoop

Disney’s volgende live-action film, Aladdin, heeft een eerste teaser trailer ontvangen. In de trailer zien we bekende fragmenten uit de Aladdin films en voor het eerst een acteur. Mena Massoud zal de rol van Aladdin op zich nemen.
Verder van de cast is bekend dat Will Smith de rol van de genie op zich zal nemen. De geruchten omtrent deze rol gingen vorig jaar al de rondte. Naomi Scott zal de rol van Jasmine krijgen en Jafar zal gespeeld worden door Marwan Kenzari.
De film is uiteraard gebaseerd op de originele animatie films en wordt geregisseerd door Guy Ritchie, die ook samen het script heeft geschreven met John August.
Kijk jij uit naar deze live-action Aladdin film? Zo ja, laat ons dan weten naar welk gedeelte jij het meest uitkijkt. Wij kijken erg uit naar Will Smith als Genie in deze nieuwe Dinsey film! Aladdin is vanaf 22 mei, 2019 te zien in de bioscoop.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →