30 mei 2024

Darksiders 3 komt met dlc plannen

De post launch plannen voor DLC van Darksiders 3 lijken bekend te zijn gemaakt. Het lang verwachte derde deel in de franchise draait om Fury, de meest onvoorspelbare van de four horsemen. 
THQ Nordic en Gunfire Games werken samen om de development van de game tot stand te brengen. Gunfire Games bestaat op dit moment grotendeels uit de originele makers van de Darksiders franchise. Dit derde deel is dan ook een lang verwacht project dat ook weer hoge verwachtingen met zich mee brengt.
THQ Nordic en Gunfire Games hebben bevestigd dat ze aan twee aparte DLC’s voor Darksiders 3 werken. Spelers kunnen zich verheugen op nieuwe areas, challenges, puzzles, items en natuurlijk nieuwe enemies in The Crucible en Keepers of the Void.
The Crucible begint met het verzoek dar Fury krijgt om haar vaardigheden te testen in gevecht. Fury gaat natuurlijk geen uitdaging uit de weg, geeft gehoor aan het verzoek en gaat naar de locatie die bekend staat als The Crucible. Fury zal het daar op moeten nemen tegen waves van enemies om zo nieuwe beloningen en items te unlocken.
Darksiders 3 DLC
In Keepers of the Void zal het gaan om een quest van Vulgrim. Fury zal naar the serpent holes moeten reizen om daar af te rekenen met een eeuwen oude dreiging. Ook hier zal Fury het weer op moeten nemen tegen nieuwe enemies. Uiteindelijk wacht er een nieuw wapen en, de grootste prijs, The Abyssal Armor.
Ook de pre-order acties lijken groot te worden. De developers willen fans die ondertussen al zes jaar op een nieuwe game.
In Darksiders 3 zullen spelers kennis maken met een open-ended, free-form wereld waarin je vaker heen en weer zult moeten om alle geheimen te onthullen. Fury zal gebruik moeten maken van haar zweep en haar magische krachten om de balans tussen goed en kwaad op aarde te herstellen. Tijdens deze strijd zal ze dus ook af moeten rekenen met the Seven Deadly Sins.
Darksiders 3 verschijnt op PC, PS4 en Xbox One vanaf 27 november.