So Couch Studios kondigen Ember Sword aan

Ember Sword moet de volgende genre bepalende Fantasy Cross-Platform MMORPG worden.

Door het elimineren van de behoefte aan zwarte markten en het verwijderen van de traditionele premium cash shop om een ​​non-pay-to-win omgeving te waarborgen, hoopt Ember Sword het MMORPG genre opnieuw te definiëren.
So Couch Studios onthulde vandaag hun aankomende, free to play cross-platform sandbox Massively Multiplayer Online Roleplaying Game (MMORPG), Ember Sword. Met de belofte om de negatieve pay-to-win reputatie van het MMORPG genre te herdefiniëren door de traditionele geldwinkel te verwijderen. Laat Ember Sword spelers het fantasie universum bezitten, controleren en evolueren als landeigenaren. Tevens kun je cosmetische items verkrijgen door PVP- en PVE-activiteiten in plaats van via lootboxes.

So Couch Studios oprichter Mark Phillipe Laursen zei: As avid MMORPG players, we grew tired of static “theme-park” universes where we can engage with everything in the world, but never truly change or evolve it, much less own it and the items we’ve gathered within it.” verder vertelde hij: “Most free-to-play MMORPGs monetize through pay-to-win mechanics and non-transferable cosmetics in an attempt to increase revenue by locking down the cash shop economy. With Ember Sword, we’re putting players in charge of evolving the world and its economy instead, because to us, creating an engaging and fair universe is much more important than heavily monetizing players – opting instead for an optional monthly subscription and marketplace fees”.

Ember Sword Key Features:

Cross-Platform: toegankelijk in een browser of via een desktop client vanaf release. Een mobiele versie is gepland voor een latere release.
Artist Workshop: laat creativiteit los door modellen, skins en emotes te ontwerpen, waarvan de beste in het spel verschijnen.
Echt eigendom en controle: spelers die elke dag de wereld evolueren en echt hun eigen cosmetische items bezitten, Ember Sword word door de spelers gerund.
Of je nu een vreedzame collector bent van goederen en rares die een naam voor voor zichzelf probeert te maken. Of je bent een felle strijder. Er is een plaats voor jou in Ember Sword – een plek waar de spelers zelf vrede en oorlog kiezen. Een plek gebouwd door jou!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation