Fortnite introduceert nieuwe playlist

Epic Games heeft bij zijn game Fortnite een nieuwe playlist toegevoegd. De bekende Blitz modus wordt eruit gehaald, daarvoor in de plaats komt Disco Domination.

Voor alle Fortnite spelers die de game mode Blitz veel spelen, helaas wordt deze gelimiteerde playlist uit de game gehaald. In plaats van Blitz komt er een nieuwe game mode genaamd Disco Domination. De ontwikkelaar Epic Games heeft geen reden gegeven voor de plotselinge wisseling. De Blitz playlist was in update 6.22 terug gekomen en nu alweer gepulled. Een zeer gelimiteerde playlist kun je het ook wel noemen.
Iedereen die Blitz nog nooit gespeeld heeft, het gaat als volgt: Stel je de normale Battle Royale game mode voor die een stuk korter duurt met flink meer actie. De storm cirkel is er al sinds de start, deze zal uiteraard ook een stuk sneller bewegen. Het resultaat van deze modificaties is dat een potje hooguit 15 minuten duurt. Helaas is de playlist al uit de game verwijderd.
De nieuwe playlist Disco Domination is een meer “laidback” game mode. Één potje duurt net zolang als een normale game, echter tijdens een match gaat het niet specifiek om kills maar juist om opdrachten die de speler moet voltooien. Denk bijvoorbeeld aan punten veroveren in de vorm van een dansvloer. In deze playlist heeft iedere speler kans op een overwinning want dit is de enige playlist die respawns toelaat.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation