26 februari 2024

Fortnite introduceert nieuwe playlist

Epic Games heeft bij zijn game Fortnite een nieuwe playlist toegevoegd. De bekende Blitz modus wordt eruit gehaald, daarvoor in de plaats komt Disco Domination.

Voor alle Fortnite spelers die de game mode Blitz veel spelen, helaas wordt deze gelimiteerde playlist uit de game gehaald. In plaats van Blitz komt er een nieuwe game mode genaamd Disco Domination. De ontwikkelaar Epic Games heeft geen reden gegeven voor de plotselinge wisseling. De Blitz playlist was in update 6.22 terug gekomen en nu alweer gepulled. Een zeer gelimiteerde playlist kun je het ook wel noemen.
Iedereen die Blitz nog nooit gespeeld heeft, het gaat als volgt: Stel je de normale Battle Royale game mode voor die een stuk korter duurt met flink meer actie. De storm cirkel is er al sinds de start, deze zal uiteraard ook een stuk sneller bewegen. Het resultaat van deze modificaties is dat een potje hooguit 15 minuten duurt. Helaas is de playlist al uit de game verwijderd.
De nieuwe playlist Disco Domination is een meer “laidback” game mode. Één potje duurt net zolang als een normale game, echter tijdens een match gaat het niet specifiek om kills maar juist om opdrachten die de speler moet voltooien. Denk bijvoorbeeld aan punten veroveren in de vorm van een dansvloer. In deze playlist heeft iedere speler kans op een overwinning want dit is de enige playlist die respawns toelaat.