14 april 2024

Atari kondigt RollerCoaster Tycoon Adventures aan

Atari heeft vandaag aangekondigd dat RollerCoaster Tycoon Adventures beschikbaar zal zijn voor Nintendo Switch in geselecteerde Europese gebieden op 29 november 2018 en in Noord-Amerika op 13 december 2018.

Als eerste Nintendo Switch game van Atari brengt RollerCoaster Tycoon Adventures de legendarische RollerCoaster Tycoon serie naar de volgende generatie. Een combinatie van de klassieke RollerCoaster Tycoon gameplay met gloednieuwe wendingen, allemaal aangepast aan de unieke console van Nintendo.
RollerCoaster Tycoon Adventures is de nieuwste versie in een van de best verkochte en meest gekoesterde franchises. RollerCoaster Tycoon is gemaakt door de legendarische gameontwikkelaar Chris Sawyer en werd voor het eerst uitgebracht op Windows PC in 1999. De serie werd al snel een favoriet bij gamers. Nvizzio Creations, ontwikkelaar van de veelgeprezen mobiele titel RollerCoaster Tycoon Touch, keert terug als de ontwikkelaar van RollerCoaster Tycoon Adventures en brengt een spannende en toegankelijke nieuwe draai in de wereld van RollerCoaster Tycoon.

In RollerCoaster Tycoon Adventures hebben spelers drie verschillende game modes om hun entertainmentimperium op te bouwen. Adventure Mode (een draai aan de klassieke Campaign mode), lastige Scenario’s en de open Sandbox. Meer dan 120 wonderbaarlijk gekke attracties, restaurants en winkels zorgen ervoor dat parken barsten van opvallende actie. Vier uniek thematische omgevingen, samen met opties voor water en terraforming, zorgen ervoor dat elk park onderscheidend en opwindend is. Dankzij een gestroomlijnde simulatie en game economie kunnen spelers van alle leeftijden en niveaus het park van hun dromen bouwen. Speel het op je tv of onderweg – een RollerCoaster Tycoon worden is nog nooit zo eenvoudig geweest!