Aquaman heeft een nieuwe trailer op YouTube

Er is een nieuwe trailer verschenen voor de Aquaman film. De film komt dit jaar in december uit en de eerste trailer is verschenen in juli. Dit is de laatste trailer die we te zien krijgen voordat de film gereleased wordt.

Op 13 december zal Aquaman te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. De superheld van DC krijgt een real life verfilming en de beelden zien er tot nu toe erg goed uit. Het verhaal van de film gaat over een jongen, die als kind erachter komt dat die een speciale aantrekkingskracht heeft tot de zee. Het duurt niet lang voordat hij leert over de geschiedenis van zijn moeder. Hij is namelijk een royalty en de erfgenaam om koning te worden van Atlantis. Zijn broer heeft echter de troon over genomen toen hij weg was en wil een oorlog beginnen met de wereld boven zee. Aquaman heeft de taak om deze oorlog te stoppen en de troon te heroveren.
Voor iedereen die de vorige trailers gemist heeft, staan ze hieronder:
Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation