18 mei 2024

No Man's Sky krijgt morgen Visions update

Britse ontwikkelaar Hello Games heeft een nieuwe gratis update onthuld, Visions. Visions zal morgen 22 november beschikbaar zijn voor alle No Man’s Sky spelers.

Na de vorige maand uitgebrachte The Abyss update, die grote veranderingen bracht in de uitgestrekte onderwateromgevingen van No Man’s Sky, zal Visions spelers aanmoedigen terug te keren naar de oppervlakte en nieuwe biomen en planeten te verkennen, alles in een opnieuw gedefinieerd kleurenpalet.

Nieuwe werelden:

No Man’s Sky’s Visions update verbetert enorm de variëteit en diversiteit van planeetoppervlakken met miljoenen voorheen dode planeten die nu barstensvol leven zitten. Spelers kunnen mysterieuze artefacten vinden op buitenaardse planeten en ze verzamelen als aandenkens of als trofeeën op hun planetaire basis.

Bizarre nieuwe wezens:

Visions zal spelers kennis laten maken met nieuwe vreemde en nieuwsgierige wezens die gevonden worden tussen de sterren, wachtend om ontdekt te worden voor de allereerste keer. Roofzuchtige fauna en dodelijke flora waaronder vleesetende planten die wachten om nietsvermoedende reizigers te verstrikken.

Wereldwijde community missies:

een nieuwe community onderzoeksmissie stelt spelers in staat hun voortgang te delen terwijl ze werken aan een gemeenschappelijk doel. Spelers kunnen het Visions universum samen ontdekken en de Eye of the Korvax helm ontgrendelen, evenals andere emotes en bouwdelen.

Meer ontdekken en meer variëteit:

Visions zal No Man’s Sky meer afwisseling bieden. Dit omdat het universum meer buitenaards, levendig en opwindend is geworden voor spelers om te verkennen. Atmosfeer en lucht zijn verbeterd en regenbogen zijn toegevoegd aan de in-game weerseffecten. Hierdoor zijn meer unieke werelden mogelijk. Spelerskunnen hun innerlijke archeoloog ontketenen en de melkweg verkennen voor planeten die de botten van oude buitenaardse levensvormen bevatten. Reizigers kunnen de overblijfselen van gevallen satellieten opgraven om onderdelen te bergen, maar riskeren de aandacht te trekken van een nieuwe dreiging en gevaar – corrupte sentinel drones. Spelers die de meest extreme weersomstandigheden in No Man’s Sky kunnen verduren en overleven, kunnen ook worden beloond met kristallen schatten die alleen in de ergste stormen oplichten.