30 mei 2024

The Punisher seizoen 2 komt wel heel snel

The Punisher seizoen 1 liet al zien hoe divers alle Netflix-Marvel series daadwerkelijk zijn. De serie bracht een oorlogsverhaal naar een superhelden franchise en nu is het tijd voor een tweede seizoen!

The Punisher vertelt het verhaal van Frank Castle, een oorlogsveteraan die niet een doorsnee oorlog heeft gevoerd. Frank werd misbruikt op meerdere manieren. Vanuit woede en haat begon hij zijn kruistocht, een tocht uit op wraak. In seizoen 1 krijg je veel te weten over de origine van Frank. Wat is er met hem gebeurd? Waarom is hij zo? Op die vragen krijg je sowieso al antwoord! Dit tweede seizoen zal ergens in januari 2019 verschijnen, dat is vrij snel denk je dan? Ja, dat klopt inderdaad, maar nog niet snel genoeg! Fans zijn alleen in rep en roer over één aspect aan dit verhaal…

Laatste seizoen?

Het is al bij de halve wereld bekend dat Marvel shows langzaam verdwijnen van Netflix. Dit komt grotendeels door Disney, die willen namelijk een eigen streaming service lanceren aan het eind van 2019. Iron Fist, Luke Cage en Daredevil zijn al het slachtoffer geworden van Disney en de kans is erg groot dat het voor The Punisher en Jessica Jones ook stopt na hun volgende seizoenen. Fans zijn in rep en roer, vooral gezien Daredevil hoger scoort dan alle andere series van Netflix en omdat Luke Cage en Iron Fist net echt een hype werden. Laten we hopen dat dit uiteindelijk allemaal goed uitpakt, maar voor nu ziet de toekomst er grimmig uit.
Wat vind jij van het feit dat seizoen 2 al heel snel komt? Wat vind jij van de keuzes van Disney? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →