29 mei 2024

Rising Storm 2: Vietnam krijgt christmas special

Tripwire Interactive viert de feestdagen met een gratis kerst thema map en seizoenshelm voor alle Rising Storm 2: Vietnam spelers.

Tripwire Interactive, Antimatter Games en het Green Army Men Team hebben vandaag de lancering aangekondigd van de Rising Storm 2: Vietnam – Green Army Men Christmas Special. Vanaf nu tot in de eerste week van januari 2019 kunnen spelers op Steam zich verheugen op deelname aan de gruizige en strategische 64-speler matches waar Rising Storm 2: Vietnam beroemd om is. Dit alles op een ​​gloednieuwe kaart met kerstthema. Waarop miniatuur speelgoedsoldaatjes wedijveren om controle over forten. Dit alles verspreid over een gezellig huis ingericht voor de feestdagen. Zoek dekking achter bouwblokken. Of gebruik racebanen om toegang te krijgen tot nieuwe gebieden en de speelgoedhelikopters om het hoge terrein te veroveren.

De Rising Storm 2: Vietnam – Green Army Men Christmas Special update is gratis beschikbaar voor alle bezitters van de game. Als onderdeel van de update kunnen spelers bovendien uitkijken naar een gratis M1 seizoenshelm en tal van seizoensgebonden thema achievements. En natuurlijk blijft alle normale Vietnam content beschikbaar voor alle spelers. Wanneer je te veel kerstfeest hebt gevierd en nog een beetje door de jungle zou willen rennen!

Rising Storm 2: Vietnam is nu beschikbaar op de pc en is het vervolg op Rising Storm, het ‘Multiplayer Game of the Year’ uit 2013 van PC Gamer, uitgegeven door Tripwire Interactive en ontwikkeld door Antimatter Games. Geef je team de opdracht om de overwinning te behalen in massale 64 spelers gevechten. Allemaal met authentieke wapens, vliegtuigen en maps waarmee conventionele strijdkrachten tegen guerrillastrijders worden ingezet.