21 april 2024

Hellblade, Assassin's Creed 3, Unravel Two en meer naar Nintendo Switch

De Nintendo Direct van 13 febrauri bevatte naast een aantal gelekte titels ook een aantal verassingen. Aan de andere kant waren er games die de Direct niet gezien heeft zoals een zogenaamde Metroid Prime Trilogy.

De games die we wel gaan zien op Nintendo’s apparaatje zijn een aantal games die we al hebben mogen ervaren op de Playstation 4, Xbox One en PC. Dead By Daylight zal op de Nintendo Switch worden uitgebracht dit jaar. Daarnaast zien we ook dat Hellblade: Senua’s Sacrifice een release krijgt voor de Nintendo Switch. Deze game zal dit voorjaar al verschijnen. Later in de zomer kunnen spelers aan de slag met GRID Autosport. De game zal 100 circuits en auto’s bevatten waarmee spelers mee aan de slag kunnen zodra de game beschikbaar is.
Zoals eerder al gelekt zal Unravel Two naar de Nintendo Switch komen. Deze coöp game zal vanaf 22 maart verkrijgbaar zijn. Een andere game die al gelekt is, is Assassin’s Creed 3 Remastered. Deze game zal ook op de Nintendo Switch verschijnen, maar niet tegelijk met de Playstation 4, Xbox One en Windows versie. De Switch versie zal pas op 21 mei worden uitgebracht. De andere versies zijn al vanaf 29 maart verkrijgbaar.
Een aantal verrassende titels die gaan verschijnen binnenkort zijn Final Fantasy VII en Final Fantasy IX. Final Fantasy VII zal vanaf 26 maart verkrijgbaar zijn. Final Fantasy IX is nu al verkrijgbaar in de e-Shop.
Ook Deltarune, de nieuwe game van de maker van Undertale zal naar de Switch komen. Spelers kunnen vanaf 28 februari gratis aan de slag met het eerste hoofdstuk van de game. De volgende hoofdstukken zullen niet gratis worden aangeboden en op een later tijdstip worden uitgebracht.
Als klap op de vuurpijl kunnen spelers vanaf vandaag aan de slag met Tetris 99. Je speelt Tetris online met 99 mensen, maar er kan er maar één de winnaar zijn. Tetris Battle Royale dus. Deze game is nu gratis verkrijgbaar via de e-Shop.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →