Assassin’s Creed 3 Remastered verschijnt op 29 maart

Assassin's Creed 3

Dit jaar verschijnt er geen nieuwe Assassin’s Creed game, maar wel een oude in een nieuwe jasje. Nouja, eigenlijk hetzelfde jasje, maar dan iets mooier dan een aantal jaar geleden.

Indien je de game hebt gemist in de vorige generatie consoles biedt Ubisoft een oplossing voor je. Net als met de Ezio Collection verschijnt Assassin’s Creed 3 opnieuw, in een remaster voor de Playstation 4, Xbox one en Windows Pc.

Niet alleen kan je aan de slag gaan met de basis game maar ook de DLC zullen inbegrepen zijn in de remaster. Benedict Arnold en Hidden Secrets, the Tyranny of King Washington en Assassin’s Creed III Liberation Remastered zijn allemaal speelbaar.

Heb jij een season pass van Assassin’s Creed Odyssey aangeschaft? Dan krijg je de remaster helemaal voor niets. Heb je geen season pass? Dan kan je de game los kopen via de digitale winkels of fysiek bij je lokale gameboer.

De remaster ondersteund 4K en HDR voor Playstation 4 Pro, Xbox One X en Windows PC. De game is voorzien van textures in hogere resolutie, een nieuwe grafische engine, verbeterde gameplay elementen en meer.

Vanaf 29 maart is Assassin’s Creed 3 Remastered verkrijgbaar zowel fysiek als digitaal. Ben je benieuwd naar de verschillen tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe’ versie? Bekijk dan onderstaande vergelijkingstrailer van de game.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek