Platinum Games kondigt Astral Chain aan voor Nintendo Switch

De allerlaatste aankondiging van de allereerste Nintendo Direct van 2019 werd gehouden door Platinum Games. Zij laten weten dat de development van Bayonetta 3 goed verloopt, maar zij kondigen ook een nieuwe IP aan. Astral Chain zal in augustus dit jaar nog verschijnen voor op de Nintendo Switch!

Deze nieuwe actiegame leek op het eerste oog op een mix van NieR en Xenoblade, uiteindelijk bleek Astral Chain een volledig nieuwe IP te zijn. Het enige wat je natuurlijk direct zag was een stijl die alleen Platinum Games kan leveren. Deze futuristische actie-game laat nog veel mysterie bij ons achter. In de gameplay trailer hier beneden zie je vloeiende maar vooral unieke gevechten waar jij ‘linkt’ met een soort Warframe-achtige robot. Deze gevechten zien er interessant uit en kunnen unieke speelstijl-elementen opleveren. Hoe die allemaal uit gaat pakken is nog niet bekend. Wel is bekend dat de game exclusief voor de Nintendo Switch uit zal komen!

Astral Chain verschijnt op 30 augustus 2019 voor op de Nintendo Switch! Kijk jij uit naar een game als deze? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Laat ons ook direct weten wat jij vond van de allereerste Nintendo Direct voor 2019! Was je teleurgesteld, of juist blij met zoveel anime titels?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation