Devil May Cry 5 is uit vandaag!

Na lang wachten is het dan eindelijk tijd om die duivels triggers te trekken! De sexy en stijlvolle Devil May Cry 5 is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar voor de PlayStation 4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One-apparaten, waaronder de Xbox One X en PC.

Devil May Cry 5 is de nieuwste uitgave in de over-the-top actiereeks van Capcom. Deze dompelt je onder in het slagveld van een nieuwe demonische invasie waar de laatste hoop van de mensheid berust in de handen van drie demonenjagers: Nero, Dante en nieuwkomer V. Elk heeft een radicaal andere vechtstijl en arsenaal om uit te putten en, zoals altijd, stijl telt. Ervaar het spannende hoogtepunt van de Sons of Sparda saga en reken voor altijd af met de eeuwige strijd tussen goed en kwaad.
Weet jij nog niet zeker of dit een game voor jou is? Check dan onderstaande verlengde trailer en overtuig jezelf.

Naast de standaard edition van Devil May Cry 5, is de Deluxe Edition vandaag ook verkrijgbaar. De Deluxe Edition bevat het volledige spel plus: vier alternatieve duivel brekende wapens voor Nero, motorwapenvariant voor Dante, alternatieve stijlrang en titelscherm omroepers, behind the scenes live action cutscenes en opties voor klassieke gevechts thema muziek.
Post-lancering komt in april als een gratis update. Dit bevat de terugkeer van de favoriete Bloody Palace modus. Deze extra snelle eliminatiemodus zet spelers tegen hordes van geleidelijk progressieve moeilijkheidsgraad en snel naderende vijanden en bazen totdat ze het einde van het paleis bereiken.
Heb jij Devil May Cry 5 al gespeeld? Laat ons in de reacties hieronder weten wat jij ervan vond!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation