21 april 2024

Crash Team Racing Retro skins exclusief voor Playstation 4

Crash Team Racing Nitro-Fueled verschijnt 21 juni voor Playstation 4, maar ook voor Xbox One en Nintendo Switch. Playstation 4 spelers krijgen echter een aantal exclusieve bonussen.

Getoond in een trailer tijdens Sony’s State of Play zien we de oude skins van onder andere Crash, Coco en Cortex. Deze zijn exclusief beschikbaar voor de game op Playstation 4. Ook zal er een Retro track beschikbaar worden gesteld voor Playstation spelers. De oude skins zijn een bijna een-op-een kopie van de originele game uit 1999.
In de trailer wordt ook kort een blik geworpen op een battle game mode waarin we vier-speler local multiplayer zien. Een groot gemis in veel games tegenwoordig, maar niet in CTR blijkbaar!
Ga jij in juni aan de slag met Crash Team Racing? De game wordt ontwikkeld door Beenox en uitgegeven voor Activision. De game zal verschijnen met een prijskaartje van €39,99.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →