Eerste teaser Borderlands 3 voor aankondiging PAX East

Vanavond zal Gearbox’ PAX East event te zien zijn. In aanloop hiernaar heeft Gearbox al een teaser voor een nieuwe Borderlands game laten zien.

Onlangs plaatste Gearbox een bericht op Twitter dat erop leek te wijzen dat een nieuwe Borderlands titel eraan komt. Er was natuurlijk al een hele tijd speculatie dat er een derde deel (vierde als we Pre-Sequel meetellen) in ontwikkeling is. Met deze Tweet leek Gearbox dit te bevestigen, zeker gezien te aanloop naar hun PAX East event.

In de trailer zien we een masker van een Psycho opgebouwd uit allemaal karakters uit voorgaande Borderlands games. Er zijn geen gameplay beelden te zien en er zijn ook geen andere aanwijzingen naar eventuele nieuwigheden.
De livestream voor PAX East zal om 19.00 plaatsvinden. Voor degene die deze willen kijken, kunnen dat doen via de Borderlands website of vie Twitch.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation