15 april 2024

Eerste teaser Borderlands 3 voor aankondiging PAX East

Vanavond zal Gearbox’ PAX East event te zien zijn. In aanloop hiernaar heeft Gearbox al een teaser voor een nieuwe Borderlands game laten zien.

Onlangs plaatste Gearbox een bericht op Twitter dat erop leek te wijzen dat een nieuwe Borderlands titel eraan komt. Er was natuurlijk al een hele tijd speculatie dat er een derde deel (vierde als we Pre-Sequel meetellen) in ontwikkeling is. Met deze Tweet leek Gearbox dit te bevestigen, zeker gezien te aanloop naar hun PAX East event.

In de trailer zien we een masker van een Psycho opgebouwd uit allemaal karakters uit voorgaande Borderlands games. Er zijn geen gameplay beelden te zien en er zijn ook geen andere aanwijzingen naar eventuele nieuwigheden.
De livestream voor PAX East zal om 19.00 plaatsvinden. Voor degene die deze willen kijken, kunnen dat doen via de Borderlands website of vie Twitch.

Lars jj

Gamer in hart en nieren sinds 1991. Het begon met een NES maar twee jaar later kwam ik in aanraking met PC. Vanaf dat moment is dit ook mijn platform of choice. De afgelopen jaren ben ik wel weer steeds vaker op de bank te vinden met een Xbox controller in mijn handen. Command & Conquer, Forza, Half Life en Metal Gear zijn mijn favoriete franchises.

Bekijk alle berichten van Lars jj →