30 mei 2024

Borderlands 2 VR krijgt gratis DLC deze zomer

Eén van mijn kritiekpunten aan Borderlands 2 VR was het feit dat alleen de base game beschikbaar werd gemaakt in VR. Geen enkele DLC was inbegrepen en AIM support ontbrak ook. Gearbox lijkt goed te luisteren naar de community en pakt al deze kritiekpunten op.

Nog vóór Gearbox Borderlands 3 op het witte doek liet verschijnen maakte de studio enkele andere details bekend omtrent de franchise. Zo verschijnt er een collectie voor Playstation en Xbox One waarin alle hudige games voorzien zijn van een 4K remaster. Eerder deze maand verscheen er al AIM controller support voor de VR versie van Borderlands 2. Tijdens de show liet de studio ook weten dat alle DLC van Borderlands 2 ook onderweg zijn naar de VR versie. Het beste nieuws is, dat al deze DLC volledig gratis zal worden toegevoegd.
Borderlands 2 wist de plank op een aantal plekjes goed mis te slaan in VR, maar veel van deze foutjes worden al gladgestreken. De VR versie van de game verscheen afgelopen december exclusief voor Playstation VR. Lees hier onze review.

“Gelukkig ziet en speelt de game daarentegen ontzettend bruut in VR en zijn de persoonlijke instellingen enorm aangenaam. Vijanden mochten iets langer op de grond blijven liggen na dat je ze van het leven hebt beroofd. Ik kijk altijd graag in de zielloze karkassen in VR, vraag me niet waarom. Borderlands 2 VR is weer een PSVR game die het systeem dat tikkeltje interessanter maakt. VR gaming bloeit langzaam wat meer op. Mede dankzij titels zoals Borderlands 2 VR.”

Ben jij ook al aan de slag gegaan met de VR versie van de game? Laat ons dan weten wat jij er van vond! Kijk jij uit naar Borderlands 3? De game werd gisteren onthuld tijdens Pax East. Lees hier meer over de aankondiging en bekijk de onthullingstrailer.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →