Borderlands 3 officieel aangekondigd door Gearbox

Borderlands 3

Pax East is van start gegaan en Gearbox heeft de show veroverd met een uur lange presentatie over samenwerkende studio’s en niet te vergeten, de Borderlands franchise. De ontwikkelaar toont een aantal nieuwe titels, maar er is maar één ding waar de show daadwerkelijk om draait; Borderlands 3.

Gearbox sluit af met een actie-gevulde trailer voor de nieuwste Borderlands game. De game speelt zich een aantal jaren af na Borderlands 2, want de personages zijn iets ouder geworden. Heel veel meer details zijn er nog niet bekend gemaakt. Wél weten we dat de game heel veel loot en wapens zal bevatten. Het is tenslotte een Borderlands game. Iets wat we nog te zien kregen in de trailer waren een hoop verschillende locaties die af zal reizen.

De trailer nodigt fans uit om 3 april de website te bezoeken voor nog meer informatie. Er is nog geen release datum bekend voor Borderlands 3. Kan jij niet wachten om opnieuw aan de slag te gaan met Borderlands?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek