The Elder Scrolls Blades is nu live

Bethesda heeft aangekondigd dat The Elder Scrolls Blades nu in Early Access live is gegaan. Dit geldt voor alle spelers die zich voor 25 maart hebben aangemeld voor entree naar deze game periode.

Alle spelers die zich aan hebben gemeld vóór 25 maart, zullen toegang krijgen naar de Early Access. Natuurlijk kan nog niet iedereen spelen wegens het feit dat Bethesda The Elder Scrolls Blades rustig op gang laat komen. De uitnodigingen worden daarom in verschillende batches verstuurd.

“The first wave of The Elder Scrolls: Blades early access went smoothly, so we invited the next wave, If you registered after March 25 don’t worry, we’re sending invites daily.”
– Bethesda, over early access toegang van The Elder Scrolls Blades.

The Elder Scrolls Blades is een mobiele game in de series. Bethesda beschrijft het spel als “een Elder Scrolls game van pure aard gepaard met console kwaliteit aan graphics”. Het grote verschil tussen Blades en enig andere Elder Scrolls game is het feit dat The Elder Scrolls Blades geen open world heeft. In de mobiele game heeft de speler natuurlijk wel nog de mogelijkheid tot ontdekking maar iets meer gelimiteerd. Volgens de ontwikkelaar werkt de game met “interconnected environments”.
The Elder Scrolls Blades was oorspronkelijk gepland voor Android en iOS apparaten in Q3 van 2018, maar is vertraagd. Het spel is tevens gratis te downloaden. Console en PC spelers niet getreurd want Bethesda is mogelijk aan een versie te denken van het spel voor andere platforms.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation