25 februari 2024

Overwatch Archives, het event!

Overwatch spelers opgelet! Binnenkort begint het nieuwe event van het multiplayer spel. Het even Archives geeft ons een beeld van het verleden van Overwatch en de helden.

Wanneer er weer een event is van Overwatch hoort daar natuurlijk een spelmodus bij. Het eerste jaar hadden we Uprising. Waar je met Reinhardt, Torbjörn, Mercy en Tracer het op moest nemen tegen verschillende bots terwijl je een payload door London (King’s Row) moest begeleiden. Er kwamen veel toffe skins uit en wij spelers leerden meer over hoe Overwatch was ontstaan.
Overwatch
Het jaar daarop hadden we Retribution. Hier konden we kennismaken met Blackwatch. De geheime tak van Overwatch waar de helden op eigen houtje problemen aanpakte. Een groepering die werkten met hun eigen regels. De helden van dat avontuur waren Genji, McCree, Moira en Reyes (die we nu kennen onder de naam Reaper).
Dit jaar komt Overwatch met de modus Storm Rising. Een modus die tot nu toe nog classified is voor mensen. Het is dus nog een groot mysterie wie we gaan ontmoeten in dit avontuur en waar het zich zal afspelen. Wel zijn er al een groot aantal skins bekend gemaakt, we kunnen dus al beginnen met uitzoeken en sparen!
Overwatch
Overwatch Archives zal 16 april, 2019, live gaan op de servers. Het event zal duren tot 6 mei 2019. Er zullen, zoals al genoemd, nieuwe skins te verkrijgen zijn uit speciale Archive Lootboxen. Ook zijn er natuurlijk sprays, victory poses, emotes en highlights te verkrijgen! Ook de vorige modes Uprising en Retribution zullen weer te spelen zijn. Dit geldt tevens ook met de rewards van voorgaande jaren, deze zijn voor minder gold te verkrijgen in je stores.
~ Veel succes!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →