20 mei 2024

Days Gone blijkt enorm populair in Japan

Days Gone blijkt een enorm succes te zijn in Japan. Waar de game in het Westen niet de hoogste scores haalde, maar ook net de slechtste, is het één van de meest verkochte Playstation 4 exclusives in Japan. De game presteert namelijk beter dan onder andere God of War.

In de laatste twee weken staat Days Gone op nummer 1 in Japan als het aankomt op verkochte fysieke exemplaren. In deze twee weken heeft de game meer exemplaren verkocht dan onder andere Detroit Become Human, God of War en The Last Guardian. Wie had ooit gedacht dat Days Gone meer exemplaren zou verkopen in twee weken, dan God of War in één jaar?


Bend Studio’s Playstation titel had een moeizame lancering met bijna iedere dag sinds release, voor een ruime week, een nieuwe patch die problemen zouden moeten verhelpen. Ondanks de nog veel aanwezige glitches en bugs in de game waren wij ook zeer te spreken over de titel. In onze review kun je teruglezen dat we graag een sequel of zelfs prequel van de game zien indien er wordt gekeken naar de terugkerende vorm van missiestructuur. Dit is een veelvoorkomend kritiekpuntje en zal op lange termijn zorgen dat de game langdradig aanvoelt.
Days Gone is sinds 16 april exclusief verkrijgbaar voor Playstation 4 systemen. Ben jij al met je motor op pad geweest om de wereld te bevrijden van de freakers? De game zal in juni voorzien worden van gratis nieuwe content. Er is geen season-pass of betaalde DLC aanwezig.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →