4 december 2022

DiRT Rally 2.0 Season Two DLC bijna hier

Codemasters onthulde vandaag dat DiRT Rally 2.0 Season Two DLC op 4 juni 2019 uit gaat komen.

De DiRt Rally 2.0 nieuwe content, bestaande uit onder andere auto’s en omgevingen, zal elke twee weken uitkomen met een primaire focus op rallycross. Traditionele rallyliefhebbers kunnen ook genieten van een nieuwe locatie met de terugkeer van Wales en de Porsche 911 SC RS.

Nieuwe content komt volgens het volgende schema uit:

  • Week 1: Peugeot 205 T16 Rallycross, Ford RS200 Evolution, Special Livery
  • Week 3: Latvia RX
  • In week 5: Porsche 911 SC RS, Lancia 037 Evo 2, Special Livery
  • Week 7: Wales Rally
  • Week 9: Lancia Delta S4 Rallycross, MG Metro 6R4 Rallycross, Special Livery
  • En Week 11: Germany RX

DiRT Rally 2.0
Groep B rallycross auto’s worden gevierd in seizoen twee met de opname van de Peugeot 205 T16 Rallycross, Ford RS200 Evolution, Lancia Delta S4 Rallycross en de MG Metro 6R4 Rallycross. Met verbeterde handling en grafische revisie zullen de vier voertuigen een welkome aanvulling zijn wanneer ze op alle rallycross circuits worden getest, inclusief de twee gloednieuwe circuits, Bikernieki, Latvia en Estering, Germany.
Na gewerkt te hebben als Handling Consultant, zal de Porsche 911 SC RS van Ryan Champion beschikbaar zijn. Compleet met de Oost-Afrikaanse Safari Classic Rally-livery. Dit is een aanvulling op de favoriete locatie van de fans, Wales, die twee weken later beschikbaar zal zijn.
Spelers die de Deluxe Edition van DiRT Rally 2.0 hebben gekocht, ontvangen alle inhoud als onderdeel van hun Season Pass. Net als bij seizoen een. Spelers die eigenaar zijn van de Day One of Standard Edition hebben de mogelijkheid elk seizoen afzonderlijk te kopen in hun digitale winkel naar keuze.

“Season Two is a perfect blend of new and old and there is something here for everyone,” zei Ross Gowing, Game Director. “Fans will be thrilled at the return of the Group B rallycross cars and we’re excited to give our community two new circuits in Latvia and Germany.