Kijk vanmiddag de Pokemon Sword en Shield Direct

Vergeet het niet! Vanmiddag om 15:00 uur kan jij genieten van meer Pokemon Sword en Shield gameplay en een mogelijke release date! Maar wat denken jullie en wat denken wij vanmiddag te zien? Wij hopen op een aantal kleine dingetjes. Lees hier beneden meer over de Sword en Shield Direct!

Om 3 uur vanmiddag kunnen alle fans zich een baan werven naar het Nintendo YouTube kanaal zowel als het Nintendo Twitch kanaal voor een Pokemon Sword en Shield Direct. Nintendo houdt een Nintendo Direct volledig gericht naar de Pokemon fan-base met 15 minuten aan gameplay, informatie en meer! Hopelijk zullen wij een release datum zien, het liefst één die duid dat de game deze herfst nog uit zal komen. De originele aankondiging liet het nieuwe Galar Region zien in combinatie met de drie starter Pokemon voor de game. Ook konden wij een paar andere details meekrijgen waaronder de komst van oudere generaties in deze nieuwe game, die de achtste generatie weer aankondigt.

Hopelijk krijgen we vanmiddag meer te weten over de legendarische Pokemon in Sword en Shield, nieuwe gevechtssystemen of in ieder geval aanpassingen tegenover de andere games en hen take op Mega Evolutions of Z-Moves. Ook zou het tof zijn om meer te horen over het verhaal. Het is fijn dat Nintendo net voor de E3 de tijd neemt om fans die 15 minuten aan informatie door de neus te boren, zo hoeven we niet te wachten op een ingekorte variant tijdens de E3 Direct. Wij als fans krijgen dus de volledige ervaring, vanmiddag om 15:00!
Wat denk jij dat er gaat komen in de Nintendo Direct van vanmiddag? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Wij zijn benieuwd naar jullie theorieën of ideetjes voor de game! Vergeet zeer zeker niet onze website in de gaten te houden voor, tijdens en na de E3 van dit jaar! Wij zullen zo veel mogelijk coveren, inclusief het nachtwerk.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation